Vitaminforrások

Vitamin készítmények C+ D3

A vitamin olyan szerves vegyület, amely kis mennyiségben ugyan, de nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára, viszont kellő mennyiségben az előállítására nem mindig képes.

Nem mindig tudjuk pótolni a vitaminokat természetes úton, mert szezonális tápanyagok tartalmazzák vagy nagy mennyiségben kellene fogyasztani.

Ezért érdemes jó minőségű, megfelelő összetételű vitamin készítményeket keresni és ezekkel pótolni a napi adagot.

Én most a Penco Hungary vitaminjait mutatom be nektek, ezeket a termékeket 20 éve ismerem és használom, ezáltal szívesen ajánlom.

PENCO Vitamin C+

Penco Vitamin C+A C-vitamin támogatja a szervezet természetes védekező mechanizmusát, és segít fenntartani az immunrendszer normál funkcióit.
A pozitív hatás eléréséhez az ajánlott napi C-vitamin bevitel 1000 mg. A C-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, valamint csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget.
A cink nemcsak az immunrendszer fenntartásában játszik kulcsszerepet, de segít megőrizni a csontok, a haj, a köröm és a bőr megfelelő állapotát, és optimális szinten tartja a vér tesztoszteron szintjét. Kutatások szerint a cink enyhíti a megfázás tüneteit, és lerövidíti a betegség lefolyásának idejét.

A hormonokhoz hasonló szerkezetű D-vitamin, a nap vitaminja, segíti a kalcium és a foszfor felszívódását és a csontok egészségének megőrzését.
A jól működő immunrendszerhez is elengedhetetlen. A bőrt érő napfény hatására szervezetünk megfelelő mennyiségű D-vitamint állít elő.
Az őszi és téli időszakban azonban sok ember nem jut kellő mennyiségű napfényhez, hogy elegendő D-vitamint termeljen, korral pedig csökken az emberi test D-vitamin előállító képessége.
A legfrissebb kutatások szerint az idősek körében gyakori a D-vitamin hiány, így 65 éves kor felett a napi ajánlott D-vitamin mennyiség 10 µg.

 

PENCO Vitamin D3 rágótabletta

Penco D3 vitamin
Kattints a képre a részletekért

Támogatja az immunrendszert, egészséges csontokat, fogakat és megfelelő izomaktivitást biztosít.
A D3-vitamin biohasznosítható formában fogyaszthatónapi egy rágótabletta.
A különleges formájának köszönhetően gyorsan fejti ki hatását.
Nem tartalmaz hozzáadott cukrot.
Természetes aromát tartalmaz színezék és tartósítószer nélkül.
D3-vitamin folyamatos használata védelem az immunrendszernek és a rák betegséggel szemben.
Az ajánlott napi adag = 1db Penco Vitamin D3 rágótabletta összetétele:

1,000 IU D3-vitamin = 25 µg D3-vitamin

 

Penco® VERIVITAL 300 g

A Penco® VERIVITAL a kollagént bioaktív, hidrolizált formában tartalmazza, valamint ellátja a testet más hatóanyagokkal, amelyek hozzájárulnak a bőr, a haj és a körmök egészségéhez. Izületek erősítésére, regenerációjára is alkalmas.
A kollagén a kötőszövetek nélkülözhetetlen alkotóeleme, de megtalálható ízületekben, porcban, fogakban, bőrben, körmökben és a hajban is. A kollagén fontos szerepet játszik az ízületek mobilitásában, emellett a kollagénnek köszönhetők az erős csontok, egészséges izmok, erős ínszalagok és inak.

Penco VerivitalA kor előrehaladtával nemcsak a nőknél, de a férfiaknál is csökken a természetes kollagéntermelés.

  • A Verisol® egy természetes kollagén, amit kozmetikai felhasználásra fejlesztettek ki. A Verisol® bioaktív kollagén peptideket egy kíméletes módszerrel, az úgynevezett hidrolízissel állítják elő, így nem sérül a természetes szerkezetük.
  • A könnyen hasznosítható Verisol® peptidek a szépségápolásban is segítenek: lassan öregedő bőr, feszesebb és simább bőr, kevésbé látható ráncok, erősebb és fényesebb haj, egészséges hajvégek és erős körmök.
  • A Penco® VERIVITAL koktél napi adagja 2.5g Verisolt, L-karnitint és ajánlott napi mennyiségben biotint, cinket és rezet tartalmaz.

 

A vegyes táplálkozás segíti a vitaminellátást, de az étrend összeállításánál nemcsak arra kell törekedni, hogy a táplálék nyersanyaga vitaminban gazdag legyen, hanem figyelemmel kell lenni arra is, hogy az ételek elkészítése során – főleg a hevítés hatására – a vízben oldódó vitaminok (C, B) 10-50%-a is elbomolhat, elveszhet. Az egészséges szervezet működéséhez nemcsak vitaminokra, hanem ásványi anyagokra és nyomelemekre is szükség van.

A vitaminokat tartalmazó kiegészítők, ásványi anyagok szedésének kedvező hatása több hét után válik érezhetővé: javul az általános közérzet, energikusabb lesz, a hangulat optimistább lesz, könnyebb elkerülni vagy leküzdeni a kisebb betegségeket. Fontos szem előtt tartani, hogy miket lehet távlatilag elkerülni az ilyen kiegészítők szedésével (példaként): csontritkulás, rák, szívbetegségek, stroke, szenilitás.

Ha kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot!

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Vitamin

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük